tag:blogger.com,1999:blog-8313817014782571910.post7148869794271086329..comments2023-12-06T06:47:18.783+01:00Comments on Świat Smaku : Schab pieczony z marchewką i ziemniakamiRafał Szymczakhttp://www.blogger.com/profile/18153221316629249663noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8313817014782571910.post-67910700737031657302014-10-03T01:03:07.187+02:002014-10-03T01:03:07.187+02:00Ja per fid nie zamiast soli obsupuje trosze sola d...Ja per fid nie zamiast soli obsupuje trosze sola do zmiekszania Miesa Kontay.oraz polewam schab odrobia piwaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8313817014782571910.post-66262936585451763032014-10-02T00:26:56.999+02:002014-10-02T00:26:56.999+02:00... Warzywa przełożyć do mięsa i piec... Wiec do ...... Warzywa przełożyć do mięsa i piec... Wiec do końca wszystko razemAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8313817014782571910.post-49745098463547066962014-08-27T11:46:25.764+02:002014-08-27T11:46:25.764+02:00Witam.
Pytanie amatora :D
Czy ostatnie pieczenie ...Witam.<br />Pytanie amatora :D <br />Czy ostatnie pieczenie warzyw, czyli 10 min w 220 stopniach, odbywa się z mięsem czy już bez, bo opis procesu pieczenie mięsa zakończył się na 25 min w 180 stopniach :)<br />Pozdrawiam. Zapowiada się super smacznieAnonymousnoreply@blogger.com