tag:blogger.com,1999:blog-8313817014782571910.post8180749879387462401..comments2023-12-06T06:47:18.783+01:00Comments on Świat Smaku : Spaghetti "carbonara" z serkiem topionymRafał Szymczakhttp://www.blogger.com/profile/18153221316629249663noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-8313817014782571910.post-81290362743180435862016-04-21T13:14:43.465+02:002016-04-21T13:14:43.465+02:00Spaghetti mogę jeść codzienie, pewnie więcej roczn...Spaghetti mogę jeść codzienie, pewnie więcej rocznie jem makaron niż typowy Włoch. Super przepisDamianhttp://wysmienity.pl/spaghetti-carbonara/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8313817014782571910.post-40354056826779410002015-06-13T11:13:07.168+02:002015-06-13T11:13:07.168+02:00Dla wszystkich obrońców tradycji itp - jest to moj...Dla wszystkich obrońców tradycji itp - jest to moja wariacja na temat carbonary. Wiem, że tradycyjne spaghetti carbonara przygotowuje się całkowicie inaczej. Jest to propozycja przystępna dla każdego i luźno związana z oryginalnym przepisemRafał Szymczakhttps://www.blogger.com/profile/18153221316629249663noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8313817014782571910.post-17512413514046283782015-06-11T00:03:31.173+02:002015-06-11T00:03:31.173+02:00Z tego co wiem, to oryginalna włoska carbonara jes...Z tego co wiem, to oryginalna włoska carbonara jest robiona bez dodatku śmietany :) jajka , boczek i dobry ser wystarczą :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8313817014782571910.post-57136700092144782862015-06-08T23:56:01.968+02:002015-06-08T23:56:01.968+02:00A ja jeszcze nigdy nie próbowałam przyrządzać tak ...A ja jeszcze nigdy nie próbowałam przyrządzać tak spagrtti ale będę musiała spróbować bo jest super Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01152624169245893464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8313817014782571910.post-84125223145258294902015-06-08T15:32:57.606+02:002015-06-08T15:32:57.606+02:00Ja zawsze do carbonara kroje boczek w małą kostecz...Ja zawsze do carbonara kroje boczek w małą kosteczkę ale muszę przyznać, że wydanie z całymi paskami bardzo fajne.<br />PozdrawiamScandalehttp://scandale-catering.plnoreply@blogger.com