Idealnie nadaje się do wszelkiego rodzaju pieczonego mięsa. Można ją również wykorzystać jako pasta do kanapek.
Składniki
- 16 dag tartego chrzanu
- 2 jabłka
- 20 dag żółtego startego sera
- 5 jajek
- sól, pieprz
- mały słoik majonezu
Drogi internauto - jeżeli przepisy znalezione na tym blogu uważasz za przydatne i chętnie wykorzystasz je w swojej kuchni to możesz wziąć udział w rozwoju tego bloga aby było ich jeszcze więcej. Dlatego zachęcam do komentowania, lajkowania, udostępniania oraz do innych form wspierania :)
Z góry dziękuję.
Wykonanie
Jajka ugotować na twardo, wystudzić i obrać. Jabłka umyć i obrać. Jajka i jabłka pokroić w kostkę. Ser zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Chrzan wymieszać z majonezem a następnie z pozostałymi składnikami. Doprawić solą i pieprzem.
Życzę smacznego.
0 komentarze:
Prześlij komentarz